OM OS


 

Vores filosofi er at sameksistere med naturen uden at gøre skade på os selv, andre eller Jorden. Vores mål er at bevare vores arv, historie, skoven og dens økosystem. Vi ønsker at dele den med verdenen. Fjeld opfordrer derfor alle, der ønsker det, til at komme og opleve skovens magi samt for at lære mere om den.


VORES HISTORIE

Skovgodset Fjeld er oprettet i 1855-1862 af Konseilspræsident J.B.S. Estrup, som boede på det nærliggende Skaføgård, gennem opkøb af arealer i området, bl.a. Klemstrup og skovridergården Rosenborg. Fjeld blev udskilt fra Skaføgård i 1907, og den nuværende skovejerbolig blev i den forbindelse opført.

Efter J.B.S. Estrups søn Adam Estrups død i 1934 har Fjeld været beboet af Kammerherre Niels Rudolph Estrup og dennes søn Hofjægermester Vilhelm Estrup. Ejendommen er stadig i familien Estrups eje. Nuværende ejer er Hofjægermester Frederik Estrup, der således er 5. generation på ejendommen.

VI TILBYDER

Fjeld er placeret i hjertet af Danmark og Djursland. Det er et sted, hvor alle fire hjortearter findes fritlevende i Danmark. Skovens planter og træer og disses sammensætning er bl.a. specifikt ’designet’ til at skabe et befordrende miljø for det vildt, der lever her.

Derfor har vi en moden og varieret løv- og nåleskov med såvel tætte bevoksninger som åbne flader, så vildtet får, hvad det har behov for. Som gæst i skoven kan man både opleve vildtet og skoven både som dagsgæst eller i forbindelse med overnatning i Hovedbygningen i sammenhæng med øvrige arrangementer. Guidede ekskursioner kan arrangeres på forespørgsel.

Vi er en traditionel skovforretning som tilbyder:

- Mulighed for leje af hovedbygningen på uge og weekend basis, fx. til retreats eller virksomhedsophold

- Mange forskellige træprodukter

- Store jagtoplevelser

- Lerduesydning

- Lejeboliger

Kontakt os gerne for mere information