TRYKJAGT

Fjeld Skov har gode naturlige forekomster af kron-, då-, sika- og råvildt, som indgår i den aktivt drevne vildtforvaltning på området. Tilstedeværelsen af disse vildtarter er bl.a. et resultat af et afpasset antal selskabsjagter, hvilket skaber den fornødne ro, til at vildtet ønsker at opholde sig på ejendommen. Derfor afholdes få, men større jagtarrangementer, således at forstyrrelsen af vildtet begrænses, samtidigt med at der skabes jagtoplevelser.

Ved trykjagter er der fri afskydning af kron-, då-, råvildt og ræv. Begrænsninger på trofæbærende vildt kan forekomme.

Fjeld Skov tilbyder i 2021/2022 dagsjagtpladser til trykjagter med mulighed for trofæbærende kron- og dåhjort for op til 50 deltagende jægere pr. trykjagt:

• 19. oktober 2021 - UDSOLGT
• 11. november 2021 - UDSOLGT -
• 9. december 2021- Pris: kr. 4.500,-

• 6. januar 2022: NYHED – book en privat eksklusiv trykjagt (op til 24 jægere) SOLGT

Se og download alle betingelser, program & parole HER
De kan komme på venteliste som anvendes ved afbud. Send venligst en mail med "Venteliste + jagtdato" i emnefeltet HER.

AREALLEJE FORÅRSBUK

I perioden 16. maj til 15. juli tilbyder Fjeld Skov arealleje i forbindelse med pürsch af råbuk. Se og download alle betingelser HER

Areallejeperioderne er:
• 16. maj – 15. juli

I areallejen indgår afskydning af op til 2 bukke inkl. kød og trofæ.

På arealerne forefindes udsigtstårne, der indgår i areallejen. Således kan man variere sin jagtoplevelse mellem at gå rundt på arealet samt at sidde og nyde skoven i tårnene.

I Fjeld Skov i hjertet af Djursland kan man komme på trykjagt på kronvildt, dåvildt og råvildt. Når man har købt en dagsjagtplads til riffeljagt på Fjeld får man mulighed for at jage trofæbærende kronhjort og dåhjort fra hochstand på den frie vildtbane. Bukkejagt på Fjeld kan prøves ved at leje et areal om foråret. 

Fjeld Skov er en moden og varieret skov med en god forekomst af alle fire klovbærende vildtarter. Her finder man et bredt udsnit af den nordiske flora, fritlevende vildt, fugle, svampe, naturlige småsøer, smukke vandrestier og, bedst af alt, fred, ro og chancen for at være et med naturen.

🇬🇧