TRYKJAGT

Fjeld Skov er en moden og varieret skov med en gode naturlige forekomster af kron-, då-, sika- og råvildt, som indgår i den aktivt drevne vildtforvaltning på området. Tilstedeværelsen af disse vildtarter er bl.a. et resultat af et afpasset jagttryk, hvilket skaber den fornødne ro, til at vildtet ønsker at opholde sig på ejendommen.

Fjeld Skov har bydt dagsjagtpladser mellem 2019 - 2023 til trykjagter for op til 60 deltagende jægere pr. trykjagt og pr. 1. april 2024 er alle jagten i Fjeld Skov udlejet, hvorfor Fjeld Skov ikke afholder dagsjagter på kron-, då-, og råvildt. for de kommende få år. 

Kom på maillinglisten for at modtage fremtidige jagtrelaterede mails.

I Fjeld Skov i hjertet af Djursland kan man komme på trykjagt på kronvildt, dåvildt og råvildt. Når man har købt en dagsjagtplads til riffeljagt på Fjeld får man mulighed for at jage trofæbærende kronhjort og dåhjort fra hochstand på den frie vildtbane. Bukkejagt på Fjeld kan prøves ved at leje et areal om foråret. 

Fjeld Skov er en moden og varieret skov med en god forekomst af alle fire klovbærende vildtarter. Her finder man et bredt udsnit af den nordiske flora, fritlevende vildt, fugle, svampe, naturlige småsøer, smukke vandrestier og, bedst af alt, fred, ro og chancen for at være et med naturen.